Ring til os: +45 25 64 96 83

Du vælger selv fragtmetode, fri fragt over 999 kr.

viabill logo del betalingen op i bidder hos BigboysbrandMobilePay logo

Varekategori

Kunde Hjælp

Effektiv og hurtig levering - hos Bigboysbrand

Bigbosbrand tilbyder

Kunde Hjælp

Effektiv og hurtig levering - hos Bigboysbrand

Bigbosbrand tilbyder

Rådgivning og support

Efter at have set på alternativer

Raw rolling paper

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder nogle af de bedste og mest populære produkter fra Raw Rolling Paper, herunder rullingspapir, filtre, cones og meget mere. Vores udvalg af headshop produkter inkluderer også bongs, vandpiber, piber og andre typer af tilbehør.

Vi tror på at kvalitet og design og er nøglen til tilfredse kunder, og det er grunden til at vi har valgt at samarbejde med Raw Rolling Paper og andre anerkendte mærker inden for cigaretpapir og jointpapir.

Køb rygeudstyr hos Bigboysbrand med hurtig levering

Bigboysbrand Headshop - hurtig levering

Kunden i centrum

Ofte stillede spørgsmål

Vi forsøger at holde priserne så lave som muligt. Betaling med faktura ville øge administrationen i høj grad. Vi ønsker at undgå disse omkostninger og især tidsforsinkelsen ved håndteringen af din ordre, dog er erhverv/B2B en undtagelse.

Vi bruger sikker teknologi: vores Secure Socket Layer SSL) er et af de bedste og mest almindelige inden for internethandel. Alle dine personlige oplysninger som kreditkortnummer, bankkode, bankkonto, navn eller adresse krypteres og kan ikke læses af en uautoriseret tredjepart

Disse oplysninger gemmes ikke fuldstændigt på vores server. Derfor skal du oplyse dit kontonummer eller kreditkortnummer hver gang du bestiller noget. Dette betyder mindre bekvemmelighed for dig, men meget mere sikkerhed, da det er umuligt for en uautoriseret tredjepart at få adgang til disse oplysninger.

Log ind og følg linket “Hvor er min ordre?” til “Min konto”. Der kan du se status for din ordre. Åben betyder, at din ordre endnu ikke er behandlet. Sendt betyder, at din ordre er på vej. Annulleret betyder, at du har annulleret din ordre.

Vi sørger altid for en hurtig levering max. 24 timer ekspeditions tid.

Porto afhænger af pakkens vægt, størrelse og destination. Det beregnes automatisk du kan vælge imellem Gls, Postnord, Bring og Dao

Vi sørger altid for en hurtig levering max. 24 timer ekspeditions tid.

Det er muligt, at visse varer ikke kan leveres i den nødvendige mængde på et givet tidspunkt. Efterfølgende leverancer er gratis. Hvis du har bestilt en stor mængde af en bestemt vare, kan vi måske ikke garantere øjeblikkelig tilgængelighed (erhverv). Vores team kan informere dig om den aktuelle lager. Kontakt venligst info@bigboysbrand.dk

 

Selvom vi konstant tjekker priserne, kan de ændre sig. Hvis den faktiske pris er mindre end den, der er angivet på webstedet, får du den lavere pris uden yderligere varsel. Men hvis den faktiske pris er højere, vil vi informere dig og bede om din bekræftelse. Bemærk: den angivne pris på webstedet er bindende. Vær opmærksom på, at prisen på en vare, der har været på din liste over gemte varer eller kurv i et stykke tid, muligvis har ændret sig i mellemtiden.

Ubrugte varer kan returneres indenfor 30 dage. Hvis vi har sendt dig de forkerte varer, vil du naturligvis ikke blive opkrævet ekstra fragt. Kontakt os venligst, før du returnerer artikler: info@bigboysbrand.dk. Selvfølgelig giver vi dig en refusion af portoen, hvis reklamationen er berettiget. Returnering med ubetalt porto accepteres ikke.

abe med cap hos Bigboysbrand Headshop 18+

Vi har Åbent 24 timer i døgnet, så du kan bestille, når du har tid og lyst.

Alle vores priser i butikken er inkluderet moms.

Altid mulighed for returnering se vores FAQ.

Åbent 24/7

abe med cap hos Bigboysbrand Headshop 18+

Vi ekspederer ordrer alle ugens dage.

Leveringstiden kan variere efter hvilken transportør du har valgt. 

Vi sender indenfor max 24 timer.

Vores mål er at holde ekspedition og levering på max. 4 hverdage.

Din ordre

abe med cap hos Bigboysbrand Headshop 18+

STATEMENT

Hos BIGBOYSBRAND sælger vi kun de bedste brands, vi kan stå inde for kvaliteten og leverer originale produkter til meget små penge.

Kun Kvalitet

abe med cap hos Bigboysbrand Headshop 18+

 Vores support er åben fra 8.00-16.00 Mandag-Fredag.

(se eventuelt lige vores FAQ)

Du kan altid sende os en email på: info@bigboysbrand.dk

Du kan selvfølgelig også ringe til os på 

Tlf. +45 25649683

Support

Alt det vigtige

Køb kvalitetsprodukter med hurtig levering

Fri fragt ved køb over 999,-

Sendes med Postnord

Nem 30 dages returret

Vi bytter med et smil :-)

Med garanti i orden

Kun Originale produkter

100% Sikker SSL forbindelse

Viabill / Konto / Kort / MobilePay