VAPORIZER HERBAL TOWER AROMA TERAPI

1.295,00 kr.

På lager

Du vælger selv fragtmetode, fri fragt over 999 kr.

  • 30 Dages returret
  • Sendes indenfor max. 24 timer
  • Altid lidt sødt i pakken
  • Vælg selv fragtmetode
Sikker SSL  Checkout

Betaling og fragt logoer

Varekategorier

VAPORIZER HERBAL TOWER AROMA TERAPI

I stationære vaporizers har man en solid, robust konstruktion, fremragende ydeevne og fremragende dampkvalitet. Det er præcis, hvad dette vaporizer tower tilbyder. Navnet “tårn” beskriver ikke kun det ydre udseende, men refererer også til den strategi, der er vedtaget i enhedens design – lodret, for en jævn varmefordeling og en lang dampvej.

Enheden er fri for messingelementer, så du behøver ikke bekymre dig om uønskede aromaer og smage.

Damp af god kvalitet
V-Tower producerer damp af fremragende kvalitet takket være dets konvektionsvarmesystem og et hurtigt opvarmende keramisk element. Varmekammeret rummer omkring 0,4 g urter. Når den er fyldt helt op, er dampen meget tæt og lækker, men når kammeret er mindre fyldt, kan der opstå nogle luftstrømsproblemer. Vi fandt dog en løsning på det.

For at bruge din Tower vaporizer med en halvpakket skål, skal du lægge urterne på skærmen og placere den i albueglasstykket for enden af ​​slangen. Dette vil gøre det muligt for den varme luft at være meget mere koncentreret. På denne måde vil selv en lille mængde urter, såsom 0,1 gram, give dig en fornøjelig oplevelse.

Brugervenlighed
Din Herbal Tower vaporizer kommer med en glas potpourri skål. Det bruges til aroma terapi, til at fordampe aromatiske planter eller æteriske olier gennemblødt i vatkugler. Denne funktion giver dig mulighed for øjeblikkeligt at generere en ny, intens lugt, der spreder sig rundt i rummet og dækker andre. Du vil helt sikkert finde en perfekt situation til at bruge denne funktion. En anden god tilføjelse er glasværktøjet til at blande urter. Du kan bruge den til at røre i krydderurterne, men også til at komprimere dine blomster uden risiko for at brænde fingrene.

Imponerende alsidighed
Opvarmningstiden for dit Tower er gennemsnitlig – den når den indstillede temperatur på omkring 3 minutter. Det er bedre at vente et par minutter mere for at lade varmen spredes gennem alle glaskomponenterne, ellers kan de køle dampen for meget ned.

Du kan finde ud af de forskellige indstillinger og læse mere nedenunder:

Vaporizer – Wikipedia, den frie encyklopædi

En vaporizer (amerikansk for en fordamper) er et apparat som bruges til at fordampe en substans så den kan inhaleres. Når man bruger en vaporizer ryger man ikke, og mange af de skadelige effekter som rygere mærker findes ikke hos dem der bruger vaporizer. Ydermere kan adskillige vaporizerer også benyttes til aromaterapi.